Бебешка проходилка с часовник


  • 89.90 лв.

  • Производител: Lelin
  • Код на продукта: L10209

Бърза поръчка


Тагове: бебешка, проходилка, часовник, подарък, дете, цена

Красива, дървена и интерактивна проходилка, която съчетава много функции. Тя е проектирана така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, като се държи за дръжката.

Предният панел на играчката съдържа две дупки за сортиране - квадрат и петоъгълник. В комплекта ще намерите и две формички, които децата да сортират и слагат в дупките(кравичка и магаренце).

От задната страна на количката има дъно, където формичките ще падат. Там могат също да се возят и транспортират любимите играчки.

На предната страна на проходилката има и 4 зъбни колела. Когато детето завърти едно от тях, останалите три също се движат; лабиринт с шест фигури - кокошка, овца, пеперуда, жабка, пате и папрат. Децата трябва да се опитат да заведат пеперудката при другата пеперудка, жабката в блатото, кокошката при пиленцето и т.н. От едната страна има улей по който детето може да движи фигурка на пеперудка от единия край до другия, все едно лети в небето.
От другата стана на количката има часовник със стрелки, а под него люлеещо се колело.

Колелата са гумирани за по-голямо сцепление със земята.

Размери на количката: 32 x 33 x 48 см.
Размери на квадратната фигурка: 3.9 x 3.9 x 3 см.
Тегло: 3.230 кг.
Материал: дърво, метал, гума
Декларация за съответствие CE

Играчката е подходяща за подарък за момче или момиче над 1 година.

Производител на този продукт е Lelin toys. Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки от 2004 година насам. Всички техни детски играчки са изработени с голямо внимание към малките детайли, изключително привлекателни са за децата с ярки си и свежи цветове и същевременно стимулират естественото детско учене чрез игра.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha