Дървена игра с магнит - риболов


  • 44.80 лв.

  • Производител: Andrey toys
  • Код на продукта: 16305

Бърза поръчка


Тагове: риболов, игра, дете, подарък, цена, въдица, риби

Детска игра, която съдържа четири дървени въдици, с помощта на които трябва да хванете колкото може повече рибки. На края на връвчицата има закрепен магнит, на който залепват рибките. Победител е този, който хване най-много рибки. На слука. Има и вариант всяко дете да хваща рибки само с цвета който си е избрало предварително - син, зелен, жълт или червен.

Съдържание: 4 въдички с магнити, 1 езерце с 4 страни, 20 рибки с магнити Играчката развива у детето въображението, координацията око - ръка и му помага да играе в екип.

Размерът на езерцето е 28 x 28 x 12 cm

Играта е изработена от масивна дървесина - Eco toy

Играта е подходяща за подарък за момче или момиче над 3 години.

Производител на този продукт е Andreu Toys - испанска марка за образователни игри и играчки. Вече над 40 години Andreu Toys създават играчки, които са на първо място безопасни и наред с това насърчават децата да играят, откриват, мислят и да споделят наученото.
За изработката на играчките се използва основно каучуково дърво, което е с високо качество, а същевременно е екологиччно и устойчиво решение.
В Andreu Toys залагат на качеството и здравината на изработката и всеки от продуктите е произведен в пълно съответствие с изискванията на Европейския правилник за безопасност на детските играчки EN71.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha