Дървена количка / проходилка с конструктор - Жаба


  • 89.30 лв.

  • Производител: Woody
  • Код на продукта: 90903

Бърза поръчка


Тагове: подарък, дете, цена, количка, дървена, проходилка, конструктор, жаба

Строителните дървени блокчета се нареждат сред топ 10 на любимите детски играчки от най-ранна възраст. Не е за пренебрегване и тяхната обучителна функция в играта на най-малките. С тях децата се учат да разпознават цветове и форми, научават основни пространствени отношения,  придобиват начални математически умения - броене, подреждане, сортиране по форма и големина. Играта с кубчета стимулира цялостното моторно развитие на децата. Те могат да придружават детето дори и в първите му стъпки - съхранени удобно в количка с удобна висока дръжка и гумени колела, идеално балансирана за да има детето стабилна опора при прохождане.  Комплектът е изработен от масивна дървесина.

Съдържa 24 дървени  елемента с различна форма и големина, оцветени в ярки цветове и количка за прохождане - жаба. 

Размери: 44 х 33 х 41 см.

Количката е подходяща за подарък за момче или момиче над 1 година.

Производител на този продукт е Woody. Това е чешка марка за дървени играчки, които развиват дидактическите умения, фината моторика, координацията, креативността и комбинативното мислене на децата. Функционалността на играчките е разработена съвместно с експерти от педагогическите училища и детските градини.
Детските играчки Woody са с високо качество и с акцент върху безопастността. Играчките се тестват по най-високите международни стандарти за качество и безопасност.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha