Дървен пъзел с дръжки, Превозни средства


  • 13.90 лв.

  • Производител: Woody
  • Код на продукта: 91906

Бърза поръчка


Тагове: играчка, пъзел, дръжки, превозни, средства, дете, подарък

Красив и образователен дървен пъзел, който съдържа 9 големи части с удобни дръжки.

Малките детски ръчички удобно могат да ги хващат, местят и поставят на правилното място. Детето ще се запознае с най-често срещаните превозни средства, които се срещат около нас – автомобил, полицейска кола, самолет, велосипед, локомотив, камион, трактор, автобус. На пъзела ще намерите и две деца – момиче и момче със светофар. Можете да разкажете на децата си кога могат да пресекат улицата и кога не трябва да го правят.
Играта с този пъзел ще подобри знанията, наблюдателността и прецизността на движенията на децата.
Размер на пъзела: 30 x 21 x 0.9 см.

Играчка с високо качество, тествана по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма “безопасни играчки”. Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Производител на този продукт е Woody. Това е чешка марка за дървени играчки, които развиват дидактическите умения, фината моторика, координацията, креативността и комбинативното мислене на децата. Функционалността на играчките е разработена съвместно с експерти от педагогическите училища и детските градини.
Детските играчки Woody са с високо качество и с акцент върху безопастността. Играчките се тестват по най-високите международни стандарти за качество и безопасност.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha