Игра със силиконови стикери "Диви животни"


  • 5.00 лв.

  • Производител: Sense
  • Код на продукта: 54072

Бърза поръчка


Тагове: подарък, дете, цена, игра, силиконови, стикери, диви, животни

Целта на играта е да бъдеш първия играч, който добави главата и опашката към средната част на своето животно. Победител е играчът, който първи сглоби „цяло” животно.

1. Играта започва като всеки играч избира средна част на някое животно. През цялото време на играта всеки играч трябва да има в себе си средна част на животно. След това играчите избират природна местност (гора, поле, планина или езеро), които се намират на четирите края на игралното поле и поставят средната си част там. Останалите части на животните се поставят в гората, в средата на игралното поле. 2. Всеки играч завърта стрелката на колелото на късмета! Играчът с най-голямо число започва пръв. 3. Играчите се редуват, въртят колелото на късмета и местят пазача по игралното поле със съответния брой стъпки. (Всички играчи местят един и същи пазач.)

Символи: Символ „Плюс" - Избери част на животно от гората в средата на игралното поле. Ако вече имаш и трите секции можеш да размениш някоя за нова. (Не може да размениш средната си част – тя трябва да е в теб по време на цялата игра.) Символ „Минус" - Избери която и да е част от своята колекция и я сложи в гората. (Не можеш да сложиш средната си част – тя трябва да е в теб по време на цялата игра.) Ако имаш само средна част – задръж я. След това е ред на следващия играч. Символ „Стрелки" - Размени една част на животно с някой друг играч. Можеш да размениш глава или опашка на животно срещу която и да е част на другия играч, но без средната част. Средна част можеш да размениш само срещу друга средна част. Символ „Колело на късмета" – Завърти стрелката! Можеш да си избереш част от животното, към което стрелката сочи (вземи частта от гората в средата). Ако вече имаш и от трите части, то трябва да смениш някоя с нова.

Играта е подходяща за подарък за момче или момиче над 6 години.


Продуктът е произведен под марката Sense. Това е шведска компания с повече от 40 години опит в производството на творчески пособия – моливи, пастели, моделини, боички. Именно с техните моливи са нарисувани любими Дисни герои като Мечо Пух, Доналд Дък и други.
Продуктите преминават стриктен контрол за безопасност, притежават всички необходими сертификати и в направата им се използват само безопасни материали, без съдържание на вредни химикали и оцветители. 

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha