РАЗВИВАЩА СИСТЕМА ЗА ДЕТСКА ИГРА - ПИСТА МУЗИКАЛНА


  • 229.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 3971

Бърза поръчка


Тагове: развиваща, система, детска, игра, хаба, подарък, дете

Интересни и различни детски дървени писти с топчета предлага немската фирма НАВА, която е производител на качествени дървени играчки. Всички детски писти са изработен от качествен и масивен дървен материал, съобразен изцяло с европейските изисквания за безопасност.

Тази играчка се отличава със следните особености:

-       насърчава триизмерното мислене и музикалност

-       прозрачен тунел за звукова тръба

-       играйте със звук в движение - генериране на различни тонове и мелодии

-       свободно комбинирани звукови елементи за всички видове акустични ефекти

-    конструктор със сръчни топки, които се провират и дрънкат с най-хубавите тонове, прескачайки щастливо върху барабана! Всички звукови елементи могат да бъдат комбинирани във всякакъв ред, като по този начин генерират безкрайни нови акустични ефекти.

Klingeling - сега идва музика в детската стая! Звуковите звукови следи от HABA се настройват лесно и съдържат множество компоненти с акустични сигнали. Предвижвайки топчетата  през тунела за звукови барове, те създават красива мелодия. Продължете по камбанарията! Тук темпото на топчетата определя темпото. Когато топчетата се преобърнат над блоковете на мелодиите, те също започват да звучат. И накрая, топчетата  се качват в барабан, а концертът завършва с малка барабанна ролка. HABA-Kugelbahn Sounds предлага с техните мелодии и звуци допълнителна стойност за забавление и превръща малките майстори в големи музиканти!

Съдържа: 32 елемента (в т.ч. 6 топчета)

Внимание:  Не е подходящ за деца под 3 години. Малки топки. Опасност от задушаване.

Пистата е подходяща за подарък за момиче или момче над 3 години.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha