СИСТЕМА ЗА ДЕТСКА ИГРА KULLERBÜ - ПИСТА РАЗХОДКА ИЗ ГРАДА


  • 219.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 303082

Бърза поръчка


Тагове: система, игра, хаба, писта, разходка, град, подарък, дете

Kullerbü е колоритната, гъвкаво разширяваща се система за игра от HABA!

В света на игра Kullerbü ще научите какво се крие зад тази извънредна игрална система и какво впечатлява децата за Kullerbü и побеждава над родителите: от умната система за кликване до дизайн, подходящ за деца, до обширна информация за стандартите за материали, качество и безопасност. 

Иновативната система за игра Kullerbü  е замислена така, че да може гъвкаво да се разширява и модифицира. Резултатът е голям брой различни строителни възможности, които правят Kullerbü атрактивна и забавна играчка за цялото детство и отвъд него.

 

Тази писта за игра се отличава със следните параметри:

-          неограничено шофиране на Kullerbü

-          много части и вълнуващи ефекти

-          възможности за 3 (три)  различни варианта за настройка

-          страхотен ефект на игра: топките могат да се возят в техните автомобили, за да пазаруват и да отидат на пощата

-          ролева къща за забавен ефект на разтърсване: топките могат директно да влязат  в колите

-          грандиозна стръмна крива за всички топки и превозни средства

Kullerbü света на играта на HABA е бърз, колоритен и вълнуващ! Целият град, който ще откриете, предлага разходка из града Kullerbü. С многобройните елементи, като прави линии, криви, колони, рампи и криви вълна може д анаправите една незабравима разходка из града. едно забавно пазаруване. Градската разходка започва с тромав ефект: топките  могат да "влязат" директно в колите. Различни високи колони  дават на автомобилите и топките още по-голяма скорост. Умната кликваща система  осигурява стабилен пейзаж  и ненадмината удоволствие от шофирането.

Съдържание:

1 Ефект Kullerhaus, 1 Къща, 1 кръстовища, 2 светлини, един универсален топка крива 1 люлка рампа 2 криви вълна 2 рампи, 2 изходни рампи, една крива (30 °), 2 криви, 7 линии, 4 колона, 1 тюркоаз Стрийкър 1 червена топка кабриолет, 1 синя куршум кабриолет, 1 топка Бети Блумхен, 1 топка Pepe Pfeilschnell, 26 ключалки.

Характеристики и материал на продукта:

Ø топки 4,6 см. Бук, пластмаса, шперплат.

Дизайн: Анна Лена Филипайка

Играта е подходяща за подарък за момиче или момче над 1 година.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha