Дървени пътни знаци


  • 10.60 лв.

  • Производител: Woody
  • Код на продукта: 90575

Бърза поръчка


Тагове: дървена, играчка, пътни, знаци, дете, цена, подарък

Неразделна част от трафика в града са именно пътните знаци. Тяхната роля е да регулират правилното движение по пътищата, като показват къде е забранено да се влиза с кола, къде е забранено спирането, къде трябва да караш по-бавно, защото има пешеходна пътека и на коя улица не може да се паркира.

 

Детска дървена играчка "Дървени знаци" , 6 броя

Височината на знаците е 10 см.

 

Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки".
Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Играчката е подходяща за момче или момиче над 3 години.

Производител на този продукт е Woody. Това е чешка марка за дървени играчки, които развиват дидактическите умения, фината моторика, координацията, креативността и комбинативното мислене на децата. Функционалността на играчките е разработена съвместно с експерти от педагогическите училища и детските градини.

Детските играчки Woody са с високо качество и с акцент върху безопастността. Играчките се тестват по най-високите международни стандарти за качество и безопасност.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha