ДЪРВЕН ПЪЗЕЛ -ФЕРМАТА


  • 23.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 303769

Бърза поръчка


Тагове: дървен, пъзел, фермата, подарък, дете

Дървен пъзел с красив дизайн, които включва 8 елемента с големи и удобни дръжки, което ги прави лесни за разбиране. Тази играчка е първо озадачаващо забавление за малките деца.

Този пъзел е част от Системата за ранно развитие и взаимодействие Хаба. Тази система е много полезна за развитието на децата през първите седем години и има висока образователна стойност.

Чрез тази играчка децата развиват своите фини моторни умения,откривайки цветове, форми и детайли.

 

Има толкова много, за да откриете във фермата! Странните животни, фермерът и съпругата на фермера, червен трактор и слънцето, което грееше над всички.

 

Брой части: 8 броя

Материал: масивно дърво

Възраст от: 12 месеца

Размери на пъзела : 21см/30см/0,50см

Тегло: 325 гр.

 

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71


Пъзелът е подходяща за подарък за момиче или момче над 1 година.


Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha