ДЪРВЕН ПЪЗЕЛ ПРИНЦЕСИ


  • 21.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 303187

Бърза поръчка


Тагове: дървен, пъзел, принцеси, подарък, дете, цена

Класически дървен пъзел с 24 части в дървена рамка, който е илюстриран с на замъка и малките магически принцеси. Пъзелът се състои от части, които са съобразени като големина с малките детски ръчички. Цветните и забавни илюстрации пораждат любопитство и насърчават детето да се опита да намери точното място на всяка една част.

Детските пъзели на ХАБА спомагат за развитието на фината моторика, координацията око-ръка, наблюдателността и концентрацията.

Размер : 30 x 20 см.
Материал: шперплат

Внимание!!. Не е подходящ за деца под 3 години. Малки части. Опасност от поглъщане и задушаване

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Пъзелът е подходящ за подарък за момче или момиче над 3 години.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha