ДЪРВЕН ПЪЗЕЛ - В ГРАДИНАТА


  • 34.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 7391

Бърза поръчка


Тагове: дървен, пъзел, градина, подарък, дете

Красив дървен пъзел, които включва 6 елемента с големи и удобни дръжки, което ги прави лесни за разбиране. Под самите елементи може да откриете цветни забави и приятели. Това може да провокира детето да разказва и своите първи истории. Тази играчка е първо озадачаващо забавление за малките деца.

Този пъзел е част от Системата за ранно развитие и взаимодействие Хаба. Тази система е много полезна за развитието на децата през първите седем години и има висока образователна стойност.

Чрез тази играчка децата развиват своите фини моторни умения,откривайки цветове, форми и детайли.

 

Кой иска да се присъедини към Том и голямата му сестра в градината?

 

Брой части: 6 броя

Материал: бук,масивно дърво

Тегло: 700 гр.

Опаковка: Красива картонена кутия с размери 23 см./32 см./4,50 см.

 

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71


Пъзелът е подходящ за подарък за момиче или момче над 2 години.


Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha