ДЕТСКА ИГРА ЗА ДЕЦА КАКВА Е ТАЗИ ВРЯВА


  • 21.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 5856

Бърза поръчка


Тагове: детска, игра, врява, подарък, дете, цена

Настолна детска игра от  групата на образователни-занимателнит игри от Хаба . “Каква е тази врява” е вихрена мемо игра, която е полезна и за подобряване на слуховите способности. Динамична игра Хаба, която помага на децата да развият своята концентрация, способност да се съсредоточат при разсейване. Компактната картонена кутия е идеална за лесно съхранение и транспортиране, за да може винаги да се забавлявате дори и когато не сте у дома.

Знаете ли, че е възможно животните да се шегуват? В тази игра те решават да направят точно това - да се пошегуват с фермера и се крият навсякъде във фермата. Но те му дават знаци като крещят с цяло гърло. Каква врява! Фермерът се мъчи да разбере къде се крие всяко животно. Кой първи ще намери петте животни в скривалищата им?

Изключително забавление за цялото семейство!

Играта Хаба съдържа: 1 фермер, 6 скривалища, 30 плочки с животни, 1 дървен зар, книжка с указания за игра на български език
Възраст : 4-99 години.
Брой играчи: 3-6.
Размери на кутията: 11,5 x 4 x 17,7 см.
Материал: пресован картон, дървесина

Играта е подходяща за подарък за момче или момиче над 3 години.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha