• 142
  • 0
Практичен подарък с Елза или Миньоните? Мисията възможна!

Някои идеи за подаръци, които правят доволни и децата, и родителите им. 

Запленени от любимия анимационен филм, все повече деца искат да имат всичко, което носи лика на най-пленителния герой. Например почти няма да откриете момиче, което да не си мечтае за подарък с Елза от Замръзналото кралство (Фроузън/Frozen), принцесите на Дисни, Мини Маус, Барби или Балерина, както и момче, което да се надява за подарък със Спайдърмен, Миньоните, колите на Дисни, Костенурките нинджа, Пес партул, Мечо пух и още много други добре познати имена на майки, бащи, баби и дядовци.

Има ли начин да не купуваме поредната играчка, която ще бъде актуална само ден-два, но все пак да зарадваме детето с героите, които са му на сърце? Разбира се! Винаги и за всичко има начин. Едно практично решение е да изберете за подарък за момиче една музикална кутия с Елза от Замръзналото кралство. Защо наричаме кутията практично решение? Защото на първо и основно за малкото момиче място, тя е с ЕЛЗА! Но всичко не спира до тук – кутията е музикална, а музиката й е вълшебна. Детето може да се наслаждава на мелодии като Swan lake - Le lac des cygnes – Tchaikovsky, For the first time in forever – Frozen,  La reine des neiges – Disney, Rapsodie - Paganini - S. Rachmaninov, а нека не забравяме, че цялото семейство слуша това, което слуша детето – по-добре да е приятно, нали. На трето място кутията всъщност е кутия за бижута – в нея ще можете да прибирате заедно всички безценни бижута на младата дама – бижута, които сама е направила, дървени, с мъниста, цветни животни и всички детски пръстени и гривни. Да, вече си имат място, при това много красиво. Музикалната кутия е и страхотно допълнение към интериора на детската стая. Но има някакъв малък и нищожен шанс вашата принцеса да не е влюбена в Елза! Тогава може да изберете музикална кутия с Фелиси от Балерина, Мини Маус или Фея Парма.

Друга алтернатива с подобна идея е музикалната латерна с Мики Маус, Мечо пух, Малкия принц и Жирафчето Софи, Елмър. Всички те са подходящи и за подарък за момче. Има и още нещо – детска касичка на Замръзналото кралство – хем е красива, хем детето ще иска да спестява.

Ако все пак ви хареса идеята за музикалните кутии, но пък никак не искате те да са с най-нашумелия детски герои, то можете да изберете красива дървена музикална кутия с фигурки на жабки, патета, котка и мишка или балерини.

А какво остава още за подарък за момчета? Какво по-хубаво от следната комбинация: Спайдърмен + КОЛЕЛО! Момчето ще е във възторг от подаръка, ще сте изпълнили желанието му за супер герой, но ще сте купили и колело, с което детето ще изразходва енергия, ще трупа опит и увереност, ще балансира и най-важното – много ще се смее.

Велосипедът не е запазен само за момчета – бил той с помощни гуми или без, балансно колело или с педали, това е еднакво добра идея за подарък, както за момче, така и за момиче.

Поръчайте, подарете и ще се уверите!

И не забравяйте – винаги и с всичко играйте заедно с децата. Това е най-големия подарък!

Оставете коментар: