Дървен камион-сортер с животни


  • 42.30 лв.

  • Производител: Woody
  • Код на продукта: 91199

Бърза поръчка


Тагове: подарък, дете, цена, камион, сортер, животни

Камион от натурално дърво с повдигаща и спускаща се решетка отзад, с който можете да превозите животните от цял малък зоопарк. Цветните дървени животни са 10 на брой и всяко от тях има свое точно определено място в камиона. В ремаркето на камиона са изрязани отвори с характерната и уникална форма на всяко едно от животните. Детето трябва да открие и да постави на мястото му животното или да го пусне през отвора.

Играта с камиона - сортер спомага за развитието на фината моторика при най-малките, познавателните способности и комуникативните умения.

Размер: 29 х 24 см.

Играчката е подходяща за подарък за момче или момиче над 2 години.


Производител на този продукт е Woody. Това е чешка марка за дървени играчки, които развиват дидактическите умения, фината моторика, координацията, креативността и комбинативното мислене на децата. Функционалността на играчките е разработена съвместно с експерти от педагогическите училища и детските градини.
Детските играчки Woody са с високо качество и с акцент върху безопастността. Играчките се тестват по най-високите международни стандарти за качество и безопасност.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha