Дървен лабиринт с магнит - Нахрани животните


  • 34.90 лв.

  • Производител: Woody
  • Код на продукта: 93022

Бърза поръчка


Тагове: подарък, дете, цена, магнитна, игра, нахрани, животни

Дървеният лабиринт с магнитна писалка и топчета е подходящ за развитие на фината моторика, пространствената ориентация, наблюдателността и логическото мислене на детето.

Всяко от четирите животни, нарисувани на дъската има на стомахчето си отвор, оцветен в различен цвят. Металните мъниста също са оцветени в различни цветове. С помощта на магнитната писалка детето трябва да преведе през лабиринта правилния цвят топче, за да достигне до стомахчето на съответното животно. Лабиринтът е плътно затворен с прозрачна високоустойчива пластмаса, което го прави напълно безопасен за детето.

В комплекта има две дървени магнитни писалки, прикрепени към лабиринта с връвчици и със специални улеи за прибиране. 

Размер: 26 х 26 x 1.5 см.

Играчката е подходяща за подарък за момче или момиче над 3 години.


Производител на този продукт е Woody. Това е чешка марка за дървени играчки, които развиват дидактическите умения, фината моторика, координацията, креативността и комбинативното мислене на децата. Функционалността на играчките е разработена съвместно с експерти от педагогическите училища и детските градини.
Детските играчки Woody са с високо качество и с акцент върху безопастността. Играчките се тестват по най-високите международни стандарти за качество и безопасност.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha