Дървени животни за шиене в кутия


  • 23.60 лв.

  • Производител: Woody
  • Код на продукта: 90920

Бърза поръчка


Тагове: подарък, дете, цена, дървени, животни, шиене, кутия

Комплектът включва 4 дървени табла, 4 дървени фигури на животни, 9 цветни връвчици за нанизване.

На всяко табло е нарисувана характерната околна среда за всяко едно от животните в комплекта. За да довърши детето картината трябва да избере правилното животно за всяко табло. Ако е избрало правилното животно, специално направените дупки на таблото и на животното ще съвпаднат и детето ще може да "пришие" избягалото животно към картината. Играта с дървените животни за шиене помага на детето да развие фините си двигателни умения, да прецизира движенията си, да развие речниковия си запас и комуникативните си способности, да придобие нови знания и умения. Комплектът е в удобна за съхранение дървена кутия.

Размер на дъската: 19 х 13.5 см.

Играчката е подходяща за подарък за момче или момиче над 2 години.

Производител на този продукт е Woody. Това е чешка марка за дървени играчки, които развиват дидактическите умения, фината моторика, координацията, креативността и комбинативното мислене на децата. Функционалността на играчките е разработена съвместно с експерти от педагогическите училища и детските градини.
Детските играчки Woody са с високо качество и с акцент върху безопастността. Играчките се тестват по най-високите международни стандарти за качество и безопасност.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha