ДЪРВЕНА ИГРА - ПРОИЗВОЛНИ БЛОКЧЕТА ОТ ПИСТА


  • 49.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 1099

Бърза поръчка


Тагове: дървена, игра, хаба, произволни, блокчета, писта, подарък, дете

Интересни и различни детски дървени писти с топчета предлага немската фирма НАВА, която е производител на качествени дървени играчки. Всички детски писти са изработен от качествен и масивен дървен материал, съобразен изцяло с европейските изисквания за безопасност.

Тази игра е една от първите игри с елементарно ниво, която стумулира свободния избор при детето - Ляво или дясно – на къде да потегли топчето? Тези топчета правят играта винаги вълнуваща.

Съдържание: 14 части ( в т.ч. 6 топчета).

Изработена от твърда, необработена букова дървесина

Отговаря на  спецификациите на стандартите за безопасност на играчките в европейските (EN-71) и американските (ASTM) стандарти

Играта е подходяща за подарък за момиче или момче над 2 години.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha