ИГРА ЛАБИРИНТ ЗА СРЪЧНОСТ С ЕФЕКТИ


  • 33.60 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 302593

Бърза поръчка


Тагове: игра, лабиринт, сръчност, ефекти, подарък, дете

Изключително забавна игра за сръчност и очарователни оптични и акустични ефекти.

Тази очарователна и  многоцветна играчка има много брилянтни топки! Преместете играчките  и топките правят очарователни звуци и гледки. Децата могат да експериментират с ъгъла на накланяне, повлиявайки колко силно и бързо се движат топките. Абсолютно завладяващ за часове забавление!

Материал: бреза,пластмаса

Размери на опаковката :Височина 33 см, Дължина 9 см, Широчина 3 см; Тегло 150 гр.

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Като се има предвид безопасността на децата, Хаба в своето производство  използва нетоксично водно оцветяване върху  своите дървени играчки, за да им предадат ярки и живи цветове, които децата от цял свят обожоват.

Играта е подходяща за подарък за момиче или момче над 1година.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha