Метален конструктор, Джуниър серия, Трактор FENDT 313 VARIO


  • 83.90 лв.

  • Производител: Tronico
  • Код на продукта: 10067

Бърза поръчка


Тагове: дете, подарък, цена, метален конструктор, джуниър серия, трактор

Метален конструктор Трактор FENDT 313 VARIO, изработен от висококачествени материали - метал и пластмаса. Тракторът е оборудван със задвижващи се гуми с оригинална шарка и стикери на марката за автентичен завършек. Металните елементи на трактора са предварително оцветени в оригиналните цветове. Макетът е максимално реалистичен с особено внимание към детайлите. Металните елементи на модела се сглобяват с болтчета и гайки. В комплекта са включени всички необходими елементи и инструменти, както и подробна инструкция с цветни графични схеми. Инструкцията подробно следва всяка стъпка, която трябва за направи малкия конструктор, както и изглед на готовия детайл, който трябва да се получи. Една от целите е децата да се научат да четат и разбират чертежите. 
Макетът е разработен специално за целева група деца над 10 годишна възраст или начинаещи моделисти. Монтажът е опростен и съобразен с възможностите на децата - броят на частите е по-малък в сравнение с професионалните модели, опростена е конструкцията на кормилната система и др. Препоръчително е участието на възрастен за контрол и подкрепа през целия процес на конструиране. 


Немската марка Tronico предлагат конструктори за всяка възрастова група - за начинаещи или професионални моделисти, които искат да поддържат и споделят хобито си. Мисията на Tronico е да насърчава и поддържа развитието на децата и техните способности - моторни умения и координация, фина моторика, пространствено планиране и логическо мислене.


Комплектът се състои от: 729 части. 
Материал: метал, пластмаса 
Мащаб: 1:24 
Тегло: 1.1 кг. 

Артикулът е подходящ за деца над 10 години.

Tronico е немска марка за метални конструктори, която има голям успех още при пускането си на пазара през 2011 година. Металните модели Tronico са уникални, сложни конструктори, които носят със себе си удовлетворението на малките и големите си фенове. Всички продукти са с високо качество и са тествани от SGS и TUV SUD, отговаряйки на най-високите стандарти в Европа, Австралия / Нова Зеландия и Северна Америка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha