Метален конструктор, Мини серия, Трактор, CLAAS ARION


  • 42.90 лв.

  • Производител: Tronico
  • Код на продукта: 10010

Бърза поръчка


Тагове: дете, подарък, конструктор, мини серия, трактор

Метален конструктор Трактор CLAAS Arion 430, изработен от висококачествени материали - метал и пластмаса. Тракторът е оборудван със задвижващи се гуми с оригинална шарка и стикери на марката за автентичен завършек. Металните елементи на модела се сглобяват с болтчета и гайки. В комплекта са включени всички необходими елементи и инструменти, както и подробна инструкция с графични схеми. Мини серията е специално разработена за начинаещи. Макетите на мини серията имат по-малко части, в макета не е включена кормилната система. Затова тази серия е подходяща и за начинаещи. 
Ако това е първия конструктор на вашето дете, необходимо е да у обясните механизма на сглобяване на елементите, както и да планирате пространствено макета предварително. Препоръчително е участието на възрастен за контрол и подкрепа през целия процес на конструиране. 

Частите от Мини серията не са съвместими с серията Junior или Professional. 

Немската марка Tronico предлагат конструктори за всяка възрастова група - за начинаещи или професионални моделисти, които искат да поддържат и споделят хобито си. Мисията на Tronico е да насърчава и поддържа развитието на децата и техните способности - моторни умения и координация, фина моторика, пространствено планиране и логическо мислене. 

Комплектът се състои от: 354 части. 
Материал: метал, пластмаса, гума 
Размер: 14.5 х 11.5 х 11.5 см. 
Мащаб: 1:32 
Тегло: 0.650 кг. 

Артикулът е подходящ за деца над 8 години. 

Tronico е немска марка за метални конструктори, която има голям успех още при пускането си на пазара през 2011 година. Металните модели Tronico са уникални, сложни конструктори, които носят със себе си удовлетворението на малките и големите си фенове. Всички продукти са с високо качество и са тествани от SGS и TUV SUD, отговаряйки на най-високите стандарти в Европа, Австралия / Нова Зеландия и Северна Америка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha