Метален конструктор, Мини серия, Трактор с ремарке, MASSEY FERGUSON


  • 57.90 лв.

  • Производител: Tronico
  • Код на продукта: 10031

Бърза поръчка


Тагове: дете, подарък, цена, метален, конструктор, мини серия, трактор, ремарке

Метален конструктор Трактор MASSEY FERGUSON MF-5610 с ремарке, изработен от висококачествени материали - метал и пластмаса. Гумите на трактора се задвижват свободно и са с оригинална шарка, включени са и стикери на марката за автентичен завършек. Металните елементи на модела се сглобяват с болтчета и гайки. В комплекта са включени всички необходими елементи и инструменти, както и подробна инструкция с графични схеми. 
Този модел ще затрудни малчуганите които обичат да конструират модели. Монтажът е малко по-сложен тъй като частите на мини серията са по-малки, а броят им е значително повече. 
Тракторът MASSEY FERGUSON MF-5610 на Тронико е сглобен от 354 отделни части. Ремаркето има 346 части. Децата трябва да се научат да разчитат чертежите и как да държат частите докато ги фиксират с болчета и гайки. Препоръчително е участието на възрастен за контрол и подкрепа през целия процес на конструиране. 
Частите от Мини серията не са съвместими с серията Junior или Professional. 
Немската марка Tronico предлага конструктори за всяка възрастова група - за начинаещи или професионални моделисти, които искат да поддържат и споделят хобито си. Мисията на Tronico е да насърчава и поддържа развитието на децата и техните способности - моторни умения и координация, фина моторика, пространствено планиране и логическо мислене.


Комплектът се състои от: 700 части. 
Материал: метал, пластмаса, гума 
Размер: 30.5 х 10.5 х 10.9 см. 
Мащаб: 1:32 
Тегло: 0.73 кг. 

Артикулът е подходящ за деца над 8 години. 

Tronico е немска марка за метални конструктори, която има голям успех още при пускането си на пазара през 2011 година. Металните модели Tronico са уникални, сложни конструктори, които носят със себе си удовлетворението на малките и големите си фенове. Всички продукти са с високо качество и са тествани от SGS и TUV SUD, отговаряйки на най-високите стандарти в Европа, Австралия / Нова Зеландия и Северна Америка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha