Метален конструктор, Profi, Айфеловата кула с LED светлини


  • 142.90 лв.

  • Производител: Tronico
  • Код на продукта: 10034

Бърза поръчка


Тагове: дете, подарък, цена, метален, конструктор, айфеловата кула, светлини

Атрактивен метален конструктор, изработен от висококачествен метал. Вече можете да се наслаждавате на Айфеловата кула в собствения си дом. Умаленото копие съдържа всички елементи на оригинала с акцент към детайлите. LED лампичките са 48 броя, дължината им е 5 метра, което предоставя възможността да пресъздадете истинско светлинно шоу. Металните елементи на модела се съединяват с болтчета и гайки. В комплекта са включени всички необходими елементи и инструменти, както и подробна инструкция с цветни графични схеми. Лампичките се захранват с 3 батерии АА (не са включени в комплекта) и имат няколко различни режима на работа. 
Profi серията е разработена за деца над 12 годишна възраст и хоби-моделисти с опит. При работа от деца е препоръчително участието на възрастен за контрол и подкрепа през целия процес на конструиране. 
Немската фирма Tronico предлага конструктори за всяка възрастова група - за начинаещи или професионални моделисти, които искат да поддържат и споделят хобито си. Мисията на Tronico е да насърчава и поддържа развитието на децата и техните способности - моторни умения и координация, фина моторика, пространствено планиране и логическо мислене. 

Комплектът се състои от: 1921 части. 
Материал: метал 
Мащаб: 1:390 
Размер на сглобената кула: 77 х 32 х 32 см. 
Тегло: 2.0 кг. 

Артикулът е подходящ за деца над 14 години и възрастни. 

Tronico е немска марка за метални конструктори, която има голям успех още при пускането си на пазара през 2011 година. Металните модели Tronico са уникални, сложни конструктори, които носят със себе си удовлетворението на малките и големите си фенове. Всички продукти са с високо качество и са тествани от SGS и TUV SUD, отговаряйки на най-високите стандарти в Европа, Австралия / Нова Зеландия и Северна Америка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha