Метален конструктор, Мини серия, Трактор с ремарке, FENDT 313 VARIO


  • 57.90 лв.

  • Производител: Tronico
  • Код на продукта: 10021

Бърза поръчка


Тагове: дете, подарък, цена, конструктор, мини серия, трактор с ремарке

Метален конструктор Трактор FENDT 313 Vario, изработен от висококачествени материали - метал и пластмаса. Тракторът е оборудван със задвижващи се гуми с оригинална шарка, ремарке и стикери на марката за автентичен завършек. Металните елементи на модела се сглобяват с болтчета и гайки. В комплекта са включени всички необходими елементи и инструменти, както и подробна инструкция с графични схеми. 
Макетите на мини серията имат по-малко части. В макета не е включена кормилната система. Затова тази серия е подходяща и за начинаещи. Ако това е първия конструктор на вашето дете, необходимо е да му обясните механизма на сглобяване на елементите, както и да планирате пространствено макета предварително. Препоръчително е участието на възрастен за контрол и подкрепа през целия процес на конструиране. 
Частите от Мини серията не са съвместими с серията Junior или Professional. 
Немската марка Tronico предлагат конструктори за всяка възрастова група - за начинаещи или професионални моделисти, които искат да поддържат и споделят хобито си. Мисията на Tronico е да насърчава и поддържа развитието на децата и техните способности - моторни умения и координация, фина моторика, пространствено планиране и логическо мислене.


Комплектът се състои от: 759 части. 
Материал: метал, пластмаса, гума 
Размер: 29.5 х 11 х 11 см. 
Мащаб: 1:32 
Тегло: 0.75 кг. 

Артикулът е подходящ за деца над 8 години. 

Tronico е немска марка за метални конструктори, която има голям успех още при пускането си на пазара през 2011 година. Металните модели Tronico са уникални, сложни конструктори, които носят със себе си удовлетворението на малките и големите си фенове. Всички продукти са с високо качество и са тествани от SGS и TUV SUD, отговаряйки на най-високите стандарти в Европа, Австралия / Нова Зеландия и Северна Америка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha