РАЗВИВАЩА СИСТЕМА ЗА ДЕТСКА ИГРА - ПИСТА БАЗОВА


  • 219.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 1136

Бърза поръчка


Тагове: развиваща, система, детска, игра, хаба, писта, базова, подарък, дете

Интересни и различни детски дървени писти с топчета предлага немската фирма НАВА, която е производител на качествени дървени играчки. Всички детски писти са изработен от качествен и масивен дървен материал, съобразен изцяло с европейските изисквания за безопасност.

Какви са ползите детето да играе с тази играчка:

-       Богатото разнообразие от форми и видове позволяват  и насърчават  децата да експериментират – дали ще сътворяват обикновени линии, дълги пътеки или високи кули – те имат свободата да комбинират, както сметнат за добре.

-       Играчката насърчава пространственото възприятие, постоянство и моторни умения на детето

-       Следва се принципа на причинно-следствената връзка

-       Играчката предава мека топлина – тя е изработена от твърда, естествена, необработена букова дървесина

Планирайте, изградете, играйте! С големия основен пакет на HABA-Kugelbahn въображението не знае граници! 42 масивни части от буков дървен материал канят строители от 4 години да експериментират. Тук има високи кули, има малки дъги. Няколко рампи свързват всички компоненти една с друга. Това създава великолепна топка, върху която топчетата могат да се втурват към долината. Ако поставите правилно  малкия звънец, ще бъдете възнаградени с радостен пърхот, докато мраморите се спускат отдолу. Големият комплект за следене на топката HABA насърчава способността за планиране и изграждане на триизмерни писти. Разбирането на статичните основи също е обучено по игрив начин.

Съдържание: Голяма конструкция с 42 парчета бук. Включва 6 стъклени топчета и звънец. Включва безплатна брошура за инструкции.

Внимание!. Не е подходящ за деца под 3 години. Малки топки. Опасност от задушаване.

Играта е подходяща за подарък за момиче или момче над 3 години.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha