РАЗБЪРКАЙ, СЪЧЕТАЙ И ПОДРЕДИ 3 ПЪЗЕЛА – НА СТРОЕЖА


  • 25.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 301831

Бърза поръчка


Тагове: образователен, пъзел, разбъркай, съчетай, подреди, подарък, дете, цена

Пъзел, съчетаваш различни действия у малчуганите – да разбърка и смеси елементите, да съчетай и да подреди. Картонените шаблони са двустранни, като от едната страна са три сцени от ежедневието на строителната площадка, а от другата страна са очертания на  форми  и  насърчава разпознаването на формата. Детето може да се съревновава с кръгове, триъгълници и квадратчета, като обръща специално внимание на дизайна, както и формата. Създавайки истински сцени, малкия творец може да разкаже това, което вижда, за да симулира говора.

Съдържание: 3 двустранни картона, прибл. 25 х 20 см , 12 бр. различни малки елементи за вгнездяване (триъгълник, кръг, квадрат)

Материал: картон

Размери на опаковката : Височина 24 см, Дължина 29 см, Широчина 5 см;

Тегло на продукта: 50гр

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Пъзелът е подходящ за подарък за момче или момиче над 1 година.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha