Модел за сглобяване Романика 12 - Църква Arenillas de Ebro


  • 89.90 лв.

  • Производител: Domus kits
  • Код на продукта: 40089

Бърза поръчка


Тагове: макет, сглобяване, подарък, образователна, дете, цена, църква, комплект

Макет на реална църква в романски стил. Църквата или параклиса на Santa Maria е католически храм с преходен стил между романски и готически, разположен в град Arenillas de Ebro, в долината на Valderredible, Испания. Всички фасади са изградени от дялан пясъчник, много разпространен в региона. Въпреки малкия си размер и простотата на формата си, тя е един от най-добрите образци на романска религиозна архитектура. В по-късни етапи и птетърпявала реформи, които малко са променили оригиналната структура. Екстериорът е почти лишен от декоративни елементи. Вратата и прозорецът на южната фасада са заострени арки. Макетът на църквата се прави от картон, върху който след това се залепват и изграждат стените и покривите.

Системата за изграждане на макетите е патентована.

Комплектът съдържа: керамични мини тухлички в различни размери; дървени строителни елементи; керемиди; картонен макет; лепило; различни декорации - изкуствена трева, дървета, храсти и др.; подробни инструкции и схеми за сглобяване.

Брой части: 2365

Размери на опаковката: 33.6 x 26.6 x 6.2 см.

Размери на сглобения макет: 23.4 x 27.8 x 15.5 см.

Тегло: 1.7 кг.

Мащаб: 1:50

Ниво на трудност: високо.

Комплектът е подходящ за подарък за момче или момиче над 8 години.

Производителят на този продукт е Domus Kits. Domus Kits, S.L. е сред водещите компании в света за дизайн и производство на архитектурни хоби модели, с над 20 годишен опит. През 1995 година DOMUS KITS, S.L. поставят началото на нова конструктивна система в хоби моделизма, която е последвана от редица компании в цял свят. Първоначално развиват арт серията Романика, която в момента наброява повече от 20 модела – образци на романското изкуство. По-късно е разработена серията Рустика, която развива и популяризира тази иновативна техника. В момента DOMUS KITS, S.L. предлагат на пазара повече от 11 различни серии, които покриват широк кръг от възрастови групи и интереси, като пресъздават в умален мащаб образци на световната архитектура с висока културна и историческа стойност. В производството на моделите си DOMUS KITS, S.L. залагат на актуалните тенденции за използване на естествени материали, следвайки световните стандарти за качество и безопасност.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha