Модел за сглобяване Романика 1 - Църква St. Pere d´Auira


  • 102.90 лв.

  • Производител: Domus kits
  • Код на продукта: 40075

Бърза поръчка


Тагове: макет, сглобяване, подарък, образователна, дете, цена, църква, комплект

Макет на реална църква в романски стил. Царквата е построена през 1150 година и по-късно реконструирана през първата половина на ХІІІ в. Тя се извисява на над 1 100 м надморска височина на хълм, от който се открива великолепна гледка към околността. Сградата е образец на романската архитектура с гладка апсида и двойна камбанария. През 1640 г. е разширена с два странични параклиса, така че погледната отгоре тя се вижда като латински кръст. Църквата се намира на територията на област Ripollès и е включен в Списъка на архитектурното наследство на Каталуния.

Макетът на църквата се прави от картон, върху който след това се залепват и изграждат стените и покривите. Системата за изграждане на макетите е патентована. Комплектът съдържа: керамични мини тухлички в различни размери; дървени строителни елементи; керемиди; картонен макет; лепило; различни декорации - изкуствена трева, дървета, храсти и др.; подробни инструкции и схеми за сглобяване.

Брой части: 1986

Размери на опаковката: 33.8 x 26.6 x 6.4 см.

Размери на сглобения макет: 20 x 27 x 19 см.

Тегло: 2 кг.

Мащаб: 1:50

Ниво на трудност: високо.

Комплектът е подходящ за подарък за момче или момиче над 8 години.

Производителят на този продукт е Domus Kits. Domus Kits, S.L. е сред водещите компании в света за дизайн и производство на архитектурни хоби модели, с над 20 годишен опит. През 1995 година DOMUS KITS, S.L. поставят началото на нова конструктивна система в хоби моделизма, която е последвана от редица компании в цял свят. Първоначално развиват арт серията Романика, която в момента наброява повече от 20 модела – образци на романското изкуство. По-късно е разработена серията Рустика, която развива и популяризира тази иновативна техника. В момента DOMUS KITS, S.L. предлагат на пазара повече от 11 различни серии, които покриват широк кръг от възрастови групи и интереси, като пресъздават в умален мащаб образци на световната архитектура с висока културна и историческа стойност. В производството на моделите си DOMUS KITS, S.L. залагат на актуалните тенденции за използване на естествени материали, следвайки световните стандарти за качество и безопасност.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha