Модел за сглобяване Романика 16 - Църква Sta. Maria de Lebena


  • 105.90 лв.

  • Производител: Domus kits
  • Код на продукта: 40093

Бърза поръчка


Тагове: макет, сглобяване, подарък, образователна, дете, цена, църква, комплект

Макет на реална църква в романски стил. Тя е построена в Lebena, Cantabria, Испания през Х век по искане на графовете на Levana. Множество елементи са добавяни към църквата постепенно - вратата на южната фасада е от ХVIII век, както и декоративната преграда зад олтара, а кулата е построена през ХІХ век.

Макетът на църквата се прави от картон, върху който след това се залепват и изграждат стените и покривите.

Системата за изграждане на макетите е патентована.

Комплектът съдържа: керамични мини тухлички в различни размери; дървени строителни елементи; керемиди; картонен макет; лепило; различни декорации - изкуствена трева, дървета, храсти и др.; подробни инструкции и схеми за сглобяване.

Брой части: 2857

Размери на опаковката: 33.8 x 26.6 x 5.8 см.

Размери на сглобения макет: 30.3 x 23.5 x 19.8 см.

Тегло: 1.9 кг.

Мащаб: 1:84

Ниво на трудност: високо.


Комплектът е подходящ за подарък за момче или момиче над 8 години.

Производителят на този продукт е Domus Kits. Domus Kits, S.L. е сред водещите компании в света за дизайн и производство на архитектурни хоби модели, с над 20 годишен опит. През 1995 година DOMUS KITS, S.L. поставят началото на нова конструктивна система в хоби моделизма, която е последвана от редица компании в цял свят. Първоначално развиват арт серията Романика, която в момента наброява повече от 20 модела – образци на романското изкуство. По-късно е разработена серията Рустика, която развива и популяризира тази иновативна техника. В момента DOMUS KITS, S.L. предлагат на пазара повече от 11 различни серии, които покриват широк кръг от възрастови групи и интереси, като пресъздават в умален мащаб образци на световната архитектура с висока културна и историческа стойност. В производството на моделите си DOMUS KITS, S.L. залагат на актуалните тенденции за използване на естествени материали, следвайки световните стандарти за качество и безопасност.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha