Дъвени магнитни главни букви от английската азбука


  • 20.90 лв.

  • Производител: Lelin
  • Код на продукта: L20006

Бърза поръчка


Тагове: Дъвени, магнитни, главни, букви, английската, азбука, образователна, игра, дете, подарък, цена, българската азбука

За всички които искат да научат буквите от английския език, предлагаме прекрасен комплект от 60 броя дървени магнитни латински букви.

Децата могат да ги заучават като ги подреждат върху магнитна дъска или хладилник. В по-късен етап, те ще могат да свързват буквите и да съставят думи и изречения.

Буквите са цветни, изработени са от дърво и магнитно фолио. По-често използваните букви се повтарят по два или три пъти. Опаковани са в красива, цветна кутия.

Играта с буквите ще подобри координацията между ръцете и очите, ще развие логическото мислене.
Комплектът е подходящ за оборудване на училища, детски градини и логопедични кабинети.

Размерът на буквите: 5.5 x 4 см.
Тегло: 0.490 кг.
Материал: дърво, магнити
Декларация за съответствие CE


Магнитните букви и цифри са подходящи за подарък за момче или момиче над 3 години.


Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки от 2004 година насам. Всички техни детски играчки са изработени с голямо внимание към малките детайли, изключително привлекателни са за децата с ярки си и свежи цветове и същевременно стимулират естественото детско учене чрез игра.

Играчките се предлагат в цял свят и отговарят на международните стандарти за безопасност на играчките, като са изработени от възобновяеми източници и са покрити с нетоксични бои и лакове.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha