За нас


Здравейте и добре дошли!

Умници е онлайн магазин за образователни играчки и креативни материали за деца, създаден от мен, Петя, майка на едно игриво и много любопитно момче. В търсене на подходящи играчки за моето бебе реших да създам и този сайт, който надявам се да е в помощ на всеки, търсещ играчка, подходяща за бебе, за малко дете или най-добрата идея за подарък за момче или момиче. Всяка играчка в Умници е безопасна за малките деца и без съмнение – който и продукт да изберете, това ще е правилният избор.


В Умници можете да откриете основно Монтесори материали, дървени играчки и креативни комплекти. Предложете на децата играчки, изработени с идеята да развият заложения в тях потенциал и да им помогнат посредством играта да усвоят важни умения. Целенасочените занимания и игри в ранна детска възраст спомагат за живия ум, креативността и уравносвесеността при децата, което пък води и до израстване на потенциала като възрастни и вяра в собствените си възможности.


Децата имат нужда от различни стимули, защото по време на детството те откриват света чрез играта. Подарете им качествена игра, но не забравяйте, че вие, родители, сте най-добрата играчка за своето дете – то е винаги жадно за още игри с вас. Бъдете до него и играйте на воля!


Поздрави,

Петя /майка на един малък Умник/