Открийте любимата ви марка

Азбучен указател на производителите:    A    B    C    D    E    F    G    H    J    K    L    M    N    S    T    W

A

Ambi toys

Ambi toys

Играчките от гамата Ambi Toys задоволяват нуждите от игра на бебета и малки деца и са постоянен източник на знание и забавление. Точно каквото се очаква от една играчка!

Играчките притежават всички задължителни сертификати и са безопасни за децата. 

42

продукта

Andrey toys

Andrey toys

Andreu Toys е испанска марка за образователни игри и играчки. Вече над 40 години Andreu Toys създават играчки, които са на първо място безопасни и наред с това насърчават децата да играят, откриват, мислят и да споделят наученото.

За изработката на играчките се използва основно каучуково дърво, което е с високо качество, а същевременно е екологично и устойчиво решение.

В Andreu Toys залагат на качеството и здравината в изработката и всеки от продуктите е изработен в пълно съответствие с изискванията на Европейския правилник за безопасност на детските играчки EN71.

214

продукта

Asi

Asi

Испанската марка Asi е специализирана в ръчното производството на кукли, изработени от висококачествени меки, винилови материали. Те са здрави, качествени и изработени с внимание и към най-малкия детайл. Куклите са изключително реалистични, приятни на допир и са мечтания подарък за всяко момиче или колекционер. 

Продуктите се произвеждат само в Испания и притежават всички сертификати за безопасност CE. 

229

продукта

B

Bonikka

Bonikka

Bonikka са марка красиви ръчно изработени меки кукли и парцалени кукли, създадени с помощта на меки и успокояващи материи, идеални за много гушкане и щури детски приключения. Те са  перфектен подарък и ще насърчават детската игра и развитието на въображението.

Колекцията на Bonikka от ръчно изработени парцалени кукли е създадена около концепцията за семейството, връзката, която ни свързва и чрез която се изразява специален вид любов и чувство за отговорност. Всяка кукла е приятел, който чака да бъде осиновен от специално дете като свой любим спътник, готов да осигури комфорт, когато е необходимо и да му напомни, че наистина е дълбоко обичано. Подаряването на кукла Bonikka, предава нашата трайна любов към децата, като им засвидетелства, че винаги ще застанем зад тях в пътуването им през живота ... точно като семейството!

Всички кукли Bonikka отговарят на стандартите EN71 и ASTM F963.

15

продукта

C

Cayro

Cayro

Cayro са испанска марка за игри за деца – малки и големи. Cayro започват работа през 1954 г. и вече третото поколение е посветено на този занаят – създаването на традиционни играчки и игри.

Cayro препоръчват да отделяте време от ежедневието си за игра, заедно с децата или приятелите си. Cayro работят, за да са сигурни, че ще намерите игра сред техните продукти, с която да се забавлявате толкова, колкото когато сте били дете и да споделите сега с децата си, като ги учите да играят, а не обратното.

Не е нужно да сте дете, за да играете – ето защо повечето игри се препоръчват за възраст от 0 до 99 г. Всичко, от което се нуждаете, е желание за игра. Това не е въпрос на възраст, пол или професия. Въпросът е да искате да се забавлявате!

Cayro вярват, че играта не винаги означава да седите на пода и да хвърляте зарове. Играта е отношение към живота. Да играеш означава да направиш работата си забавна, да се посветиш на нещо, което ще ти позволи да останеш любопитен, да продължаваш да откриваш, да опитваш нови неща. Това отношение превръща хората в оптимисти, а оптимистите правят света по-добро място. 

73

продукта

Clever Book

Clever Book

Клевър бук е марка за детски активни карти и книжки, които разказват прекрасни и смешни истории, които канят детето ви да участва в приключенията и едновременно с това развиват ума и завладяват сърцето му.

138

продукта

D

Dekori

Dekori

Dekori е семейна италианска фабрика за стилни аксесоари и декорации за дома и за детската стая. Стъпвайки на дълги години опит, Dekori разработват за малките ни умници аксесоари за детската стая, персонални дървени табелки с детски имена, лампи за детска стая, музикални кутии и детски часовници и още дизайнерски красоти. За своите продукти използват висококачествен дървен материал и нетоксични бои на водна основа.

12

продукта

DinosArt

DinosArt

Марката DinosArt пресъздава вълнуващия и величествен свят на динозаврите. Феновете на динозаврите от всички възрасти получават неограничен набор от възможности! Те ще бъдат развълнувани да открият тези величествени гиганти чрез висококачествените материали и преживявания, предложени от DinosArt ™!

Добре дошли в света на DinosArt ™!

20

продукта

Domus kits

Domus kits

Domus Kits е испанска марка хоби модели за сглобяване, които са на международния пазар вече повече от 25 години.  Хоби моделите предлагат голямо разнообразие от дизайни и стилове и са подходящи за по-големи деца, тийнейджъри, а и за забавление на възрастни.  Всички артикули са произведени по високи стандарти за безопасност и под строг контрол за качество.

72

продукта

E

E&L Cycles

E&L Cycles

E&L Cycles е холандска марка за безопасни и надеждни детски велосипеди и балансни колелета с над 60 години история. Фирмата предлага голямо разнообразие от дизайни – детски, младежки, едноцветни или с лика на любим детски герой от филм.

Колелетата и аксесоарите към тях се произвеждат под строг контрол и притежават всички необходими сертификати за безопасност. 

124

продукта

F

FOLIA

FOLIA

Max Bringmann KG, с търговска марка folia®, е семейна фирма, чието начало е поставено в Германия през 1965 година. В наши дни тя е един от най-големите дистрибутори на хартии и крафт-материали в световен мащаб. Продуктовото портфолио на folia® включва крафт материали, хартии, бои и материали за рисуване – един безкраен креативен рай за любителите на приложните изкуства.

Философията на folia® включва четири опорни точки:

1.    Занаятите са творчество.

2.    Творчеството е забавно.

3.    Творчеството те прави щастлив.

4.    Творчеството е индивидуалност.

 

Продуктите на folia® са сертифицирани по всички международни стандарти и редовно се подлагат на тестове за качество и безопасност.

183

продукта

G

Galt toys

Galt toys

Английската компания GALT е с над 170 години опит и предлага огромно разнообразие от висококачествени креативни играчки за всяка възраст.

Играчките им спомагат за творческото развитие на децата и развиват фината моторика, креативността и сръчността им,  помагат им да учат, докато играят и се забавляват.

Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за  безопасност и под строг контрол за качество.

384

продукта

H

HABA

HABA

HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата.

HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди. 

429

продукта

Hola Toys

Hola Toys

Hola Toys са марка висококачествени бебешки играчки. Тяхната концепцията е „Радост в любопитството“!

Hola Toys винаги търсят и проучват нови възможности за интерактивни играчки, за да подсилят връзката родител-дете. Благодарение на иновативните си дизайни играчките за бебета насърчават взаимодействието и любопитството в младите умове. Всяка играчка за бебе на Hola Toys притежава не само предимствата от взаимодействието родител-дете, от комуникацията и забавлението, но също така стимулира любопитство и креативността на малките деца. Всички играчки са цветни, забавни и разбира се, безопасни за най-малките. 

157

продукта

Hoogar

Hoogar

Играчките Hoogar са създадени с мисълта за дълбоката нужда на детето да изследва, да се учи и да знае. Фокусът на Hoogar е върху детски игри, които освобождават потенциала на децата биха могли да насърчат мотивиран растеж за децата във всички области на тяхното когнитивно, емоционално, социално и физическо развитие.

Детските конструктори Hoogar са изработени от качествен ABS и каучуков материал. Те са с привлекателни и свежи цветове и са подходящи за деца от 5 до 14 годишна възраст. Елементите им са гъвкави, ъглите им са заоблени, дори и отвертката е с тъп квадратен връх, за да могат децата да играят защитени. Всеки комплект има схема за сглобяване стъпка по стъпка, за да може детето да разбере основния принцип за сглобяване, след което да може да направи всичко, което поиска.

Качеството при Hoogar е приоритет – залага се на високи стандарти в дизайна на матрицата, безопасни материали и строг контрол на качеството на производството. Играчките отговарят на изискванията за качество и безопасност на ЕС и са преминали тестване във външни независими лаборатории.

23

продукта

J

Jar Melo

Jar Melo

Jar Melo е водеща марка за творчески и креативни комплекти за деца, която е инициатор на теорията на APT: ART, PLAY, THINK (изкуство, игра, мислене). Jar Melo вярват, че всяко дете е художник!

Всяко дете заслужава да може да се наслади на изкуството, забавлението и безграничното въображение. Jar Melo предлагат именно тази възможност на децата чрез своите книжки за рисуване с вода, книжки с тебешири за малки деца, книжки за оцветяване и пособия за рисуване и апликиране, течни тебешири за черна дъска, стикери за многократна употреба, пастели и други.

Продуктите на Jar Melo се гордеят с натурални материали, ергономичен дизайн. За компанията работят редица европейски професионални дизайнери. Всеки от продуктите отговаря на изискванията EN-71, ASTM F963, GB 6675-2014, ASTM D4236 и LHAMA. 

46

продукта

K

Keel toys

Keel toys

Keel Toys е английска марка за висококачествени плюшени играчки. Основана през 1947 година като семейна фирма, сега е една от най-известните марки за плюшени играчки за деца.

Всички продукти подлежат на строг качествен контрол, притежават съответните сертификати за безопасност, както и външно тестване от независими акредитирани лаборатории.

627

продукта

KSG Crafts

KSG Crafts

KSG Crafts е един от най-големите производители на детски творчески комплекти в Англия. Фирмата се радва на дългогодишна история още от създаването си през 1960 година, както и на утвъдени стандарти за работа. Някои от най-популярните продукти на марката са картините за рисуване по номера и различни комплекти за декориране с пайети. Творческите комплекти радват както деца, така и възрастни и разбира се са прозиведени в съответствие със стандартите за качество и безопасност. 

199

продукта

L

Lelin

Lelin

Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки от 2004 година насам. Всички техни детски играчки са изработени с голямо внимание към малките детайли, изключително привлекателни са за децата с ярки си и свежи цветове и същевременно стимулират естественото детско учене чрез игра.

Играчките се предлагат в цял свят и отговарят на международните стандарти за безопасност на играчките, като са изработени от възобновяеми източници и са покрити с нетоксични бои и лакове.

190

продукта

Lumpin

Lumpin

Lumpin е чешка марка за висококачествени плюшени играчки. Всяка Lumpin играчка си има име, история и иска да бъде твоята любима играчка за гушкане. Освен на качеството на метериалите и изработката, марката залага и на винтидж дизайна и уникалността на всеки плюшко.

Всички играчки са произведени по високи стандарти за безопасност и под строг контрол за качество.

78

продукта

M

Mojo ANIMAL PLANET

Mojo ANIMAL PLANET

Със своя над десетгодишен опит и партньорството си с Discovery Animal Planet, Mojo са отдадени на проектирането и производството на висококачествени модели на пластмасови животински фигурки. Гамата фигурки на животни, подходящи както за детска игра, така и за колекциониране, включва животни от фермата, морски и диви животни, влечуги, птици, мистични създания и голямо разнообразие от динозаври и дракони. Всяка една от фигурките се тества за съответствие със световни стандарти за качество и безопасност преди да бъде пусната на пазара.

273

продукта

N

Nebulous Stars

Nebulous Stars

Продуктите на бранда Nebulous Stars са насочени най-вече към момичета от 6 до 14 години, като основната им цел е да насърчават развитието на детското творческо, естетиката, въображението и потенциала на детето. Артикулите са съчетание от висококачествени графика и материали и позитивни послания.

Част от продуктите, за които е специализирана фирмата, са креативни комплекти, картини с брокат, комплекти за рисуване с боички, татуировки, оригами, тайни дневници,  буркани с желания, капани за сънища, комплекти за маникюр.

235

продукта

Niny

Niny

Качествени дизайнерски бебешки играчки, подходящи още от раждането на малкото бебе. 

23

продукта

S

Scotchi

Scotchi

Scotchi е марка образователни игри, разработени от екип експерти в сътрудничество с деца, родители, учители и психолози. Всяка играчка има за цел да забавлява детето и да го научи на нещо ново и полезно. За направата на играчките са използвани само качествени материали и са спазени високите стандарти за безопасност.

11

продукта

Sense

Sense

Sense е шведска компания с повече от 40 години опит в производството на творчески пособия – моливи, пастели, моделини, боички. Именно с техните моливи са нарисувани любими Дисни герои като Мечо Пух, Доналд Дък и други.  

Продуктите преминават стриктен контрол за безопасност, притежават всички необходими сертификати и в направата им се използват само безопасни материали, без съдържание на вредни химикали и оцветители. 

215

продукта

Sepp jeux

Sepp jeux

SEPP Jeux е френски производител на магнитни игри и дъски. Продуктите на фирмата са еталон за качество вече над 25 години и имат всички необходими сертификати за безопасна игра. 

10

продукта

T

Tooky Toy

Tooky Toy

Tooky Toy са специализирани в производството на изключително качествени и издръжливи дървени играчки за нашите деца. Играчките растат с децата, стимулират въображението, включвайки в себе си умения от ежедневния живот и спомагайки на развитие на фината моторика. За направата на тези първокласни продукти, безопасни за малките умници, се използва само устойчив дървесен материал, екологични суровини и нетоксични бои. Играчките отговарят на стандарт EN71, ASTM F963, тествани от SGS.

203

продукта

Tronico

Tronico

Tronico е немска марка за метални конструктори. Имат голям успех още при пускането си на пазара през 2011 година и притежават лицензи, сред които: Massey Ferguson, CASE IH, New Holland, Fendt, Challenger, Claas, Krampe, Mercedes Benz, Liebherr, Linde, New Holland, Junkers, Krone и ADAC.

Металните модели Tronico са уникални, сложни конструктори, които носят със себе си удовлетворението на малките и големите си фенове. Всички продукти са с високо качество и са тествани от SGS и TUV SUD, отговаряйки на най-високите стандарти в Европа, Австралия / Нова Зеландия и Северна Америка.

143

продукта

Trousselier

Trousselier

Trousselier е френска марка за детски аксесоари, луксозни подаръци и декорации. Сред най-известните им продукти са музикалните кутии за бижута с уникален дизайн, включително и с лиценз за любими Дисни герои. Малките съкровища радват децата, внасят стил и красота в стаята им и топлят сърцето с нежни мелодии.

Всичко това е съпроводено с високо качество и покрити стандарти за безопасност. 

156

продукта

W

Woody

Woody

WOODY е основана през 1999 година и е сред първите посткомунистически марки в Чехия. Марката обхваща широка гама дървени играчки, които развиват дидактическите и моторните умения, играчки развиващи фината моторика, координацията, креативността и комбинативното мислене. Дървените играчки на WOODY са винаги добра идея за подарък на дете, било то момче или момиче. Можете да избирате измежду конструктори, влакчета, сервизи за кукли, къщи за кукли, музикални инструменти, дървени кончета и още много други. 

От самото начало асортиментът на WOODY е фокусиран както върху простички играчки, така и върху играчки със специална цел, които спомагат не само за детското забавление, а и за развитието на детето. Функционалността е разработена и се съгласува с експерти от педагогическите училища и детските градини.

Детските играчки Woody са с високо качество и с акцент върху безопастността. Играчките, се тестват по най-високите международни стандарти за качество и безопасност.

Към днешна дата, гамата WOODY включва 350 активни продукта, а предлагането на дървени играчки, декорации и подаръци е сред най-големите в Европа. От 1999 г. фирмата присъства активно на международни изложби на играчки в Прага и Нюрнберг, а от 2005 г. е и редовен гост на панаира на играчките в Хонг Конг.

782

продукта

Woodyland

Woodyland

Woodyland

2

продукта