ИГРА С ФИГУРКИ - ФЕРМЕР


  • 9.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 5586

Бърза поръчка


Тагове: игра, фигурки, фермер, подарък, дете, цена

Добре дошли във фермата! Малките любители на домашни животни са привлечени от дървените  фигурки да опознаят животинския свят. Фигурките лесно се хващат и са съобразени с големината на малката детска ръка. Разнообразието от възможности за игра насърчава езиковите умения на децата, тренира концентрацията и паметта, творческите умения и въображението. Ученето става неусетно по време на игра! Възможни са 3 варианта за игра:
- свободна игра – детето си играе с фигурките и ги разглежда;
- задачи за внимателно слушане и повтаряне за 1 или повече деца и 1 възрастен
- "Животните играят на криеница" – състезателна игра за внимателно разглеждане за 1-4 деца над 2 години и 1 възрастен.

Комплектът съдържа 1 фигурка фермер, 1 прасе, 1 трактор, 4 плочки за игра, указания и предложения за игра. Тази игра идеално се комбинира с останалите от тази серия – „Домашни животни”, „Домашни птици” и „Овчици”

Произведено в Германия

Размери:  8см.
Материал: букова дървесина

Играта е подходяща за подарък за момче или момиче над 18 месеца.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha