ИГРА ХАБА МЕТАЛНА КУТИЯ - СГЛОБИ ГЪСЕНИЦАТА 301318 (3-99)


  • 15.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 301318

Бърза поръчка


Тагове: игра, хаба, метална, кутия, сглоби, гъсеницата, подарък, дете

Всеки играч избира глава на гъсеница и по 1 част от тяло от всеки цвят. Поставя главата пред себе си, а частите от тялото в средата на масата.

Хвърля се зарчето. Ако се падне цвят, който играчът няма в гъсеницата, той взема от масата част със съответния цвят и я добавя към гъсеницата. Ако вече има част с такъв цвят, той пропуска ред. Който има достатъчно късмет със заровете, за да направи своя собствена пълна гъсеница, е победител в играта. Материал: дърво
карта
Възраст от: 3 години
Тип на играта: зарове

HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha