Къща за сглобяване с истински тухли, комплект за начинаещи 5


  • 55.90 лв.

  • Производител: Domus kits
  • Код на продукта: 40115

Бърза поръчка


Тагове: макет, сглобяване, подарък, образователна, дете, цена, къща, тухли, комплект

Макет с истински мини тухли, предназначен за деца и начинаещи хоби-моделисти. Макетите от серията K.I.D. са малки до средни на размер, с прости форми. Възпроизвеждат реални строителни техники.

Комплектът съдържа: керамични мини тухлички в различни размери; дървени строителни елементи; керемиди; цимент; различни декорации - изкуствена трева, дървета, храсти и др.; подробни инструкции и схеми за сглобяване.

Размери на опаковката: 33.8 x 26.6 x 6.2 см.

Размери на сглобения макет: 18 x 25 x 11.5 см.

Тегло: 1.4 кг.

Ниво на трудност: средно.


Комплектът е подходящ за подарък за момче или момиче над 6 години.

Препоръчително е съдействието и контрол от страна на възрастен.

DOMUS KITS, S.L. е сред водещите компании в света за дизайн и производство на архитектурни хоби модели, с над 20 годишен опит. През 1995 година DOMUS KITS, S.L. поставят началото на нова конструктивна система в хоби моделизма, която е последвана от редица компании в цял свят. Първоначално развиват арт серията Романика, която в момента наброява повече от 20 модела – образци на романското изкуство. По-късно е разработена серията Рустика, която развива и популяризира тази иновативна техника. В момента DOMUS KITS, S.L. предлагат на пазара повече от 11 различни серии, които покриват широк кръг от възрастови групи и интереси, като пресъздават в умален мащаб образци на световната архитектура с висока културна и историческа стойност. В производството на моделите си DOMUS KITS, S.L. залагат на актуалните тенденции за използване на естествени материали, следвайки световните стандарти за качество и безопасност.


Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha