МАЛКА КРАСИВА КУКЛА С ЧЕРНА КОСА ЛАРА


  • 21.60 лв.

  • Марка: HABA
  • Код на продукта: 303889

Бърза поръчка


Тагове: малка, красива, кукла, Лара, подарък, дете, цена

Красива детска кукла от серията на Хаба “Малки приятели”. Тази серия е умалено копие на любимите големи текстилни кукли - все така забавни и със същите дрехи, но в подходящ размер за игра с къща за кукли. Всяка кукличка си има свой характер - Лара винаги е весела. А когато чуе музика, тя просто трябва да танцува и да се върти, докато полата й не се завърти около нея.
Малка кукла Лара е произведена от пластмаса, като има метален скелет, което я прави гъвкава и може да заема различни пози. Така детето ще разгърне фантазията си и ще разиграе различни ситуации, които ежедневно преживява.

Размери: 10 см
Материал: пластмаса, метал

Куклата е подходяща за подарък за момиче над 2 години.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha