Метален конструктор, Самолет, 42 части, Silver Serie


  • 7.90 лв.

  • Производител: Tronico
  • Код на продукта: T9750

Бърза поръчка


Тагове: дете, подарък, цена, метален конструктор, самолет

Метален конструктор от 42 части, идеален за начинаещи деца, които ще се научат как да сглобяват самолет с метални шини, болтчета и гайки.
Частите са направени от висококачeствен метал, а гумите - от висококачествена пластмаса.
Всички части се фиксират посредством болтчета и гайки. В комплекта са включени ключ и отвертка. В кутията има цветна инструкция за сглобяване на моделите, с картинки, стъпка по стъпка.

Немската фирма Tronico предлага конструктори за всяка възрастова група - за начинаещи или професионални моделисти, които искат да поддържат и споделят хобито си. Мисията на Tronico е да насърчава и поддържа развитието на децата и техните способности - моторни умения и координация, фина моторика, пространствено планиране и логическо мислене.

Размери на кутията: 7.7 x 3.3 x 15 см
Размерите на самолета са 8.5 x 8 x 4 см
Материали: метал и пластмаса

Конструкторът е предназначен за деца над 8 години.

Tronico е немска марка за метални конструктори, която има голям успех още при пускането си на пазара през 2011 година. Металните модели Tronico са уникални, сложни конструктори, които носят със себе си удовлетворението на малките и големите си фенове. Всички продукти са с високо качество и са тествани от SGS и TUV SUD, отговаряйки на най-високите стандарти в Европа, Австралия / Нова Зеландия и Северна Америка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha