Музикално дидактическо дървено влакче


  • 68.00 лв.

  • Марка: Woody
  • Код на продукта: 90840

Бърза поръчка


Тагове: подарък, дете, цена, музикално, дидактическо, дървено, влакче

Комплект локомотив с два вагона за сглобяване - 20 части цветно и натурално дърво. Локомотивът и вагончетата механично се захващат едно за друго, а дървените елементи се нанизват върху тях, докато влакът придобие завършен вид.

Играчката спoмaгa зa научаването на цветовете и формите, за paзвитиетo нa пpocтpaнcтвенoтo миcлене и логиката, за подобряване на фината моторика. Колелата на готовия влак са подвижни, а при натискане на малкия червен бутон върху локомотива, можете да чуете звуците на истински влак и да видите неговите светлини.

В комплекта са включени 2 батерии х 1.5 V  ААА.

Размери: 43 х 13.5 х 12 см.

Играчката е подходяща за подарък за момче или момиче над 2 години.


Производител на този продукт е Woody. Това е чешка марка за дървени играчки, които развиват дидактическите умения, фината моторика, координацията, креативността и комбинативното мислене на децата. Функционалността на играчките е разработена съвместно с експерти от педагогическите училища и детските градини.
Детските играчки Woody са с високо качество и с акцент върху безопастността. Играчките се тестват по най-високите международни стандарти за качество и безопасност.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha