ШЕСТ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПЪЗЕЛА ПРОФЕСИИ


  • 25.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 305236

Бърза поръчка


Тагове: пъзел, образователен, професии, подарък, дете, цена

Комплект от 6 пъзела ХАБА, който включва и дървена фигурка на приятели, с която детето може свободно да си играе. 

Запознайте детето с ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА ЗА ОБЩЕСТВЕНИ УСЛУГИ и професиите на хората, които ги управляват - полиция, пожарната, линейка, пощенски  камион, извозване на боклук и паяк - вдигане на превозни средства на нарушители. Само това за младежите, очаровани от превозните средства за обществена услуга

Цветните и забавни картинки пораждат любопитство и насърчават детето да се опита да ги сглоби и така неусетно научава нови думи. Частите на пъзелите са достатъчно големи и са съобразени с малките детски ръчички. Детските пъзели на ХАБА спомагат за развитието на фината моторика, координацията око-ръка, наблюдателността и концентрацията.

Размер на кутията: 15,9 x 4,6 x 23,9 см. 

Материал: пресован картон, дърво

Пъзелът е подходящ за подарък за момче или момиче над 1 година.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha