ТРИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПЪЗЕЛА – ТРИ ЛЮБИМИ ПРИКАЗКИ


  • 25.90 лв.

  • Марка: HABA
  • Код на продукта: 304432

Бърза поръчка


Тагове: три, образователни, пъзела, любими, приказки, подарък, дете, цена

РАЗБЪРКАЙ, СЪЧЕТАЙ И ПОДРЕДИ - Пъзел със смесени части и геометрични части, съчетаваш различни действия у малчуганите – да разбърка и смеси елементите, да съчетай и да подреди. Tри сцени от ТРИ ЛЮБИМИ ПРИКАЗКИ - СНЕЖАНКА И СЕДМТЕ ДЖУДЖЕТА, ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА И ХЕНЗЕЛ И ГРЕТЕЛ.

Детето може да се съревновава с кръгове, триъгълници и квадратчета, като обръща специално внимание на дизайна, както и формата. Създавайки истински сцени, малкия творец може да разкаже това, което вижда, за да симулира говора.

Съдържание: 3 двустранни картона, прибл. 25 х 20 см , 12 бр. различни малки елементи за вгнездяване (триъгълник, кръг, квадрат)

Материал: картон

Размери на опаковката : Височина 24 см, Дължина 29 см, Широчина 5 см;

Този пъзел насърчава разпознаване на геометричните форми и логическото мислене у децата и е част от Системата за ранно развитие и взаимодействие Хаба. Тази система е много полезна за развитието на децата през първите седем години и има висока образователна стойност.

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Пъзелът е подходящ за подарък за момиче или момче над 1 година.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha