ТРИ ПЪЗЕЛА - ПРОФЕСИИ


  • 25.90 лв.

  • Производител: HABA
  • Код на продукта: 304218

Бърза поръчка


Тагове: пъзел, образователен, професии, подарък, дете, цена

Този пъзел е част от Системата за ранно развитие и взаимодействие Хаба. Тази система е много полезна за развитието на децата през първите седем години и има висока образователна стойност.

Кутията съдържа ТРИ пъзела с различни атрактивни сценим всяка една с 48 елемента. Децата се запознават с дейността на пожарникарите и разказват това, което предизвиква въображението им гледайки картинките и др.. 

Ние препоръчваме:

Родители, играйте с Вашите деца! Отделяйте време за тази игра. Това е много важно за развитието на децата Ви. Децата имат нужда от Вас.

Материал: картон

Пъзелът е подходящ за подарък за момче или момиче над 3 години.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha