ПЪЗЕЛ В РАМКА ПОЖАРНИКАР


  • 18.90 лв.

  • Марка: HABA
  • Код на продукта: 303770

Бърза поръчка


Тагове: пъзел, рамка, пожарникар, подарък, дете, цена

Дървен образователен пъзел от Хаба , съобразени с малките детски ръчички. Децата имат задачата да подредят тази весела картинка с работата на пожарникара.

На основата на пъзела е изобразена картина, по която трябва да сглобят пъзела децата. По този начин те се учат да сравняват и да откриват разликите. Този детски пъзел развива умения за наблюдателност и стимулира концентрацията от най-ранна детска възраст.

Комплектът съдържа рамка за пъзел и 9 парчета за подреждане.

Удобната рамка позволява лесното съхранение на пъзела.

Размери:  21х21см.
Материал: шперплат

Пъзелът е подходящ за подарък за момче или момиче над 18 месеца.

Производител на този продукт е HABA. HABA е немска фирма с над 75 годишна история и традиции в производството на качествени детски играчки. Игрите и играчките на HABA са част от система за ранно детско развитие и са разработени в две насоки едновременно – образование и забавление, което означава, че детето играейки, се учи. Настолните игри на HABA са с доказан резултат за стимулиране на логическото мислене и познавателните способности у децата. HABA са еко продукти от дърво и / или картон, всички са напълно безопасни за игра, сертифицирани по европейски норми и отличени с международни награди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha